Stižu opomene “Informatike”

VIDEO K9: Opomene iz Informatike pristigle su na adrese neredovnih platiša objedinjenih računa u Novom Sadu koji nisu izmirili svoje obaveze u periodu od avgusta prošle do februara ove godine. Rok za izmirenje duga je 31. avgust.

0
79

JKP „Informatika“ poslalo je opomene korisnicima, fizičkim licima, zbog neizmirenih dugovanja za komunalno-stambene usluge.

Informatika podseća korisnike da, ukoliko su dobili opomenu, izmire svoja dugovanja u predviđenom roku kako bi izbegli dodatne troškove tužbi koje će sprovesti nadležni javni izvršitelji.

Opomenom je obuhvaćen period od avgusta prošle do februara 2021. godine, a rok za izmirenja duga po opomeni je 31. avgust.

Opomene bivšim korisnicima stambenog prostora za dug iz perioda septembar 2020 – jun 2021. godine biće otpremljenje 25. avgusta sa rokom plaćanja do 15. septembra, dok će opomene pravnim licima i preduzetnicima biti poslate u oktobru ove godine, navode u ovom preduzeću.

Informatika podseća korisnike i na mogućnost zaključenja Sporazuma o isplati duga na rate o kojem se mogu informisati lično u sedištu preduzeća na Bulevaru cara Lazara 3, telefonom na broj 0800 222 021 ili elektronskim putem na imejl adresu: moji.racuni @nsinfo.co.rs.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.