Stižu oktobarski računi Informatike

VIDEO K9: Ukoliko želite da bar jedan mesec budete oslobođeni plaćanja računa Informatike, budite redovan platiša. Novac za oktobarske obaveze objedinjene naplate stambeno-komunalnih usluga ovog meseca neće izdvajati više od 680 sugrađana.

311

U JKP Informatika završena je obrada računa objedinjene naplate komunalno-stambenih usluga za mesec oktobar 2018. godine, koji će se uskoro naći u sandučićima građana.

U distribuciji će se naći više od 163 hiljade računa za stambene prostore i više od 11.200 računa za poslovne. Za obračun duga obuhvaćen je period od oktobra 2015. do septembra ove godine i za stambene i za poslovne prostore.

Neki od naših sugrađana, međutim, zahvaljujući akciji “Plava kućna računaljka”, ostaće ovog meseca bogatiji za iznos oktobarskog računa Informatike.

Zaključkom Skupštine Grada Novog Sada iz oktobra 2011. godine, Novosađanima koji redovno izmiruju svoje obaveze prema Gradskom komunalnom sistemu omogućeno je oslobađanje plaćanja ukupne obaveze jednomesečnog računa sa stambeno-komunalne usluge.

U akciji Plava kućna računaljka u ovom mesecu je 682 sugrađana oslobođenih plaćanja računa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.