Stigli zlatni mladi košarkaši

VIDEO K9: Mladi košarkaši Srbije, novi evropski šampioni, doputovali su sinoć iz Italije, dan nakon što su u finalu šampionata za igrače do 20 godina pobedili Španiju. Zlatni reprezentativci Srbije završili su takmičenje na impresivan način, sa maksimalnim učinkom.

584

Mladi košarkaši Srbije, novi šampioni Evrope uzrasta do 20 godina, stigli su u Beograd gde ih je dočekao predsednik KSS Dragan Đilas.

ʺOrlićiʺ su u italijanskom Linjanu ostvarili svih deset pobeda i stigli do pete titule kontinentalnog šampiona u ovoj konkurenciji, prve posle osam godina. “Orlići” su došli do titule bez poraza, sa maksimalnim učinkom, u finalu su igrali čak bez jednog od nosilaca igre, Marka Tejića, ali su potvrdili dominaciju na turniru i u finalu protiv Španaca pokazali da dolaze iz zemlje košarke.

Šampioni Evrope u košarci u uzrastu do 20 godina su: Nikola Rebić, Rade Zagorac, Marko Gudurić, Petar Rakićević, Dragan Apić, Božidar Babović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac, Aleksandar Bursać, Đorđe Kaplanović, Đoko Šalić i Marko Tejić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.