Stigla nova najava smaka sveta za 22. februar 2014. godine!

Legenda kaže da će nordijski bog Heimdallr dunuti u rog Gjallarhorn kako bi upozorio na apokalipsu, koju nazivaju, Ragnarok, što znači propast bogova. U četvrtak se čuo zvuk roga... pa smak sveta očekuju 22.02.1024. godine...

2208

Da su Vikinzi danas živi, umrli bi od straha. Naime, u četvrtak uveče oglasio se prepoznatljiv rog u Yorku koji označava da će za 100 dana biti smak sveta. Tako kaže nordijska mitologija.

Legenda kaže kako će nordijski bog Heimdallr dunuti u Gjallarhorn kako bi upozorio na vikinšku apokalipsu Ragnarok, što znači propast bogova. Smak sveta pratće ‘zima svih zima’, piše Daily Mail.

Među ljudima nestaće morala, ratovaće po celom svetu.

Vuk Skoll požderaće sunce, a njegov brat Hati poješće mesec. Nestaće zvezde, a zemlju će progutati večni mrak.

Navodni stručnjaci su izračunali da će se to dogoditi 22. februara 2014. godine. 

Vuk će ubiti Odina

Vuk Fenrir ubiće tog dana boga Odina. Počeće stravični potresi, dignuće se more, a zemlja i nebo biće otrovani. Rog zapravo poziva Odinove sinove na bojište gde će im na kraju poginuti otac. Zemlja će potonuti u more i napraviti mesta novom svetu s beskrajnim zalihama.

Slučajno ili ne, na sam smak sveta počinje finale vikinškog festivala u Yorku.

– U poslednjih nekoliko godina imali smo predviđanja o majanskoj apokalipsi koja je prošla bez incidenta i brojnih drugih datuma koji su nagoveštavali smak sveta. Međutim, zvuk roga vjerovatno je najbolji dokaz da će kraj zaista biti 22. februara sledeće godine – rekla je direktorica festivala Danielle Daglan. 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.