Stid i strah prepreka promenama

VIDEO K9: Nedostatak srama i strah su najveće boljke našeg društva i prepreke njegovom ozdravljenju, smatra Slobodan Jovanović, nosilac liste "Zdrava strana grada" na prošlim lokalnim izborima.

0
17

Nezdravo vreme u Srbiji evidentno je i sa medicinskog stanovišta, zbog pandemije korona virusa, ali sa mnogih drugih, ocenjuju u “Zdravoj strani grada”, navodeći kao primer da se, uprkos epidemijskoj situaciji, ne zabranjuju masovna okupljanja na političkim, sportskim i drugim događaji.

Najveća boljka našeg društva su, kako kažu, nedostatak srama i strah.

Predsednik “Zdrave strane grada” Slobodan Jovanović kaže da je očit primer za to je primoravanje zaposlenih u javnim preduzećima da prisustvuju političkim skupovima.

Kampanja za predstojeće izbore nezvanično je odavno počela, a značajnih razlika u odnosu na prethodne neće biti, smatra on.

Na čelima skoro svih značajnijih partija u Srbiji su ista lica koja dominiraju našom političkom scenom poslednjih skoro trideset godina, a novi mlađi ljudi koji se pojavljuju svojim nastupima i izjavama, na žalost, ne razlikuju mnogo od svojih mentora na koje se ugledaju, zaključio je Jovanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.