Sterijino pozorje od 26. Avgusta

VIDEO K9: Šezdeset peto po redu, "Sterijino pozorje" biće održano od 26. avgusta do 3. septembra u Novom Sadu, tri meseca nakon uobičajenog termina. Ukoliko situacija sa pandemijom koronavirusa ne bude bolja u avgustu, festival će, kako je najavljeno, biti pomereni za 26. septembar.

0
26

Program ovogodišnjeg Festivala je spreman, izjavio je za javni servis direktor “Sterijinog pozorja” Miroslav Radonjić i dodao kako se nada da će ova kulturna manifestacija biti održana u planiranom terminu.

Ukoliko, međutim, situacija sa pandemijom koronavirusa ne bude bolja u avgustu, početak festivala biće pomeren za 26. septembar.

Ove godine prvobitno je selektovano osam predstava, ali zbog nemogućnosti dolaska jedne glumačke trupe, u takmičarskom delu “Sterijinog pozorja” biće sedam predstava.

Novina je da u okviru manifestacije neće biti održano “Pozorje mladih”, jer zbog aktuelne situacije sa koronavirusom studenti nisu mogli da uigraju predstave.

Za vreme “Sterijinog pozorja” biće održana i velika izložba “Pozorište u fotografskoj umetnosti”, za koju je, od 1.000 fotografija pristiglih na konkurs, izabrano njih 120 za postavku izložbe.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.