Stefanović zadovoljan stanjem vatrogasnih jedinica u Zrenjaninu

VIDEO K9: Tokom posete Zrenjaninu potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se s gradonačelnikom Čedomirom Janjićem, a prisustvovao je i tehničko-taktičkom zboru zrenjaninskih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

97

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetio je grad Zrenjanin kako bi prisustvovao tehničko-taktičkom zboru zrenjaninskih dobrovoljnih vatrogasnih društava koji je održan na Trgu slobode.

Tome je prethodio sastanak sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem i saradnicima u Gradskoj kući. U svom obraćaju nakon sastanka gradonačelnik je rekao da na teritoriji grada Zrenjanina trenutno funkcionišu 23 dobrovoljna vatrogasna društva koja imaju 2400 članova i dodao:

Ministar Stefanović se ovom prilikom zahvalio svim vatrogascima i podsetio da je rad dobrovoljnih vatrogasnih društava izuzetno važan jer spašavaju živote ljudi.

Smotra jedinica i vežba počeli su nakon što je potpredsedniku Vlade i ministru Stefanoviću predao raport potpredsednik Vatrogasnog saveza Srbije i predsednik Gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanina Dragan Ćapin.

Događaj su organizovali Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, Vatrogasno – spasilački bataljon Zrenjanin i Gradski vatrogasni savez. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.