Stefanović zadovoljan stanjem vatrogasnih jedinica u Zrenjaninu

VIDEO K9: Tokom posete Zrenjaninu potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se s gradonačelnikom Čedomirom Janjićem, a prisustvovao je i tehničko-taktičkom zboru zrenjaninskih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

0
146

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetio je grad Zrenjanin kako bi prisustvovao tehničko-taktičkom zboru zrenjaninskih dobrovoljnih vatrogasnih društava koji je održan na Trgu slobode.

Tome je prethodio sastanak sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem i saradnicima u Gradskoj kući. U svom obraćaju nakon sastanka gradonačelnik je rekao da na teritoriji grada Zrenjanina trenutno funkcionišu 23 dobrovoljna vatrogasna društva koja imaju 2400 članova i dodao:

Ministar Stefanović se ovom prilikom zahvalio svim vatrogascima i podsetio da je rad dobrovoljnih vatrogasnih društava izuzetno važan jer spašavaju živote ljudi.

Smotra jedinica i vežba počeli su nakon što je potpredsedniku Vlade i ministru Stefanoviću predao raport potpredsednik Vatrogasnog saveza Srbije i predsednik Gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanina Dragan Ćapin.

Događaj su organizovali Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, Vatrogasno – spasilački bataljon Zrenjanin i Gradski vatrogasni savez. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.