STEFANOVIĆ: Glavna uloga nove uprave u Beogradu je istraga Đilasa

(VIDEO K9) "Plašim se da je cela ideja oko imenovanja privremenog organa uprave grada Beograda bila da Srpska napredna stranka okupi svoje drugare, koji bi se isključivo bavili istragom o tome šta je Đilas radio u prethodnom periodu". Ovo je za našu televiziju izjavio Borislav Stefanović, šef poslaničkog kluba Demokratske stranke u Skupštini Srbije.

773

Šef poslaničkog kluba Demokratske stranke Borislav Stefanović potvrdio je da su svoje predloge kandidata za prvremeni organ uprave Beograda isključivo bazirali na zakonskoj odredbi da se prilikom izbora ovog organa mora voditi računa o političkoj i nacionalnoj strukturi loklane samouprave, ali nisu vodili računa o izbornim rezultatima.

Tvrdeći da ne razume reakciju Čedomira Jovanovića koji je rekao da je LDP odlučila da ne učestvuje u privremenom organu zbog zatrovane atmosfere i neodgovornog ponašanja DS-a, Stefanović objašnjava zašto je svojevremno zamerio najavi da će ova stranka participirati u privremnoj upravi.

 “Ne vidim razlog da se uopšte diže tenzija oko ove priče jer je privremeni organ uprave samo tehničko telo čiji je zadatak da pripremi izbore u Beogradu koji će sada već evidentno biti održani krajem februara ili u martu”, zaključuje Borislav Stefanović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.