Stefan Milenković u Kulturnom centru Novog Sada

VIDEO K9: Proslavljeni violinista Stefan Milenković boravio je juče u Kulturnom centru Novog Sada gde je razgovarano o saradnji koja počinje tokom januara meseca.

0
22

Naš slavni violinista Stefan Milenković juče je posetio Kulturni centar Novog Sada, gde je s direktorom ove ustanove Bojanom Panaotovićem i njegovim saradnicima dogovorena saradnja koja će početi ovog meseca, a zahvaljujući kojoj će proslavljeni violinista biti angažovan kao selektor muzičkog programa.

Milenković ovom prilikom je izjavio da je počastvovan što je u KCNS i primetio da su Grad Novi Sad, Fondacija 2021  i KCNS su dobar tim što, kako je naveo, nije slučaj u većini gradova širom sveta.

Milenkovića su domaćini upoznali sa radom, programima i profilom KCNS koji aktivno sarađuje sa četiri nobelovca, koji ima Džez festival i INFANT na koji dolaze pozorišne trupe  iz celog sveta i koji je 2015. godine, kako je saopšteno, pokrenuo inicijativu protiv kiča i šunda i pozvao mlade da se vrate kulturi i umetnosti.

Panaotović je dodao i da da zvanični Jutjub kanal KCNS ima više od četiri miliona pregleda te da sve negove redakcije ostvaruju značajne rezultete.

Direktor KCNS poklonio je Stefanu Milenkoviću knjigu nobelovke Olge Tokarčuk koju je izdao KCNS.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.