Stanje na putevima 03.04.2014.

Na putevima u Srbiji su suvi kolovozi i dobra vidljivost, a intenzitet saobraćaja je umeren van većih gradova, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

530

Od 2. aprila počeli su završni radovi na modernizaciji naplatne stanice “Sirig” te će do završetka radova pomenuta naplatna rampa raditi smanjenim kapacitetom.

Na magistralnom putu M-22.1, deonica Beograd-Novi Sad-Subotica, zabranjen je saobraćaj kamionima čija nosivost prelazi 12 tona. Ova teretna vozila se usmeravaju na autoput E-75, deonica Beograd-Subotica.

Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su do 30 minuta.

Od 21. novembra 2013. zbog radova na terminalima na hrvatskoj strani, granični prelaz Bačka Palanka nije u funkciji za teretna vozila. Radovi će trajati do sredine 2014. godine.

Upozorava se na odrone duž Đerdapske i Ibarske magistrale, kroz Ovčarsko-kablarsku, Grdeličku i Sićevačku klisuru.

Zbog radova na poboljšanju sistema za naplatu putarine danas u vremenskom periodu od 10.00 do 14.00 biće privremeno zatvorena naplatna stanica “Vodanj”, u smeru Niš-Beograd.

Do 15. aprila, od 7.00 do 17.00 sati saniraće se klizišta na delu državnog puta I/A reda broj 1 (auto-put E-75), petlja “Požarevac”, u smeru Beograd-Niš. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna i vozna kolovozna traka.

U toku dana danas u periodu od 7.00 do 17.00 časova izvodiće se radovi na sanaciji drenažnog sistema na delu državnog puta IA reda broj 1 (auto-put E-75), na deonici kod “Begaljičkog brda”, u smeru Niš – Beograd. Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna kolovozna traka.

U okviru II faze izgradnje Obilaznice oko Beograda – petlja “Batajnica”, zbog izvođenja radova na uklanjanju nadvožnjaka “Batajnica” i izgradnje pristupnih saobraćajnica, od 3. marta, došlo je do potpune obustave saobraćaja na pravcu Beograd – Novi Sad u oba smera u zoni nadvožnjaka “Batajnica”. Vozila se usmeravaju alternativnim pravcima.

Na Koridoru 10 između Niša i Pirota, na deonici Čiflik-Staničenje, danas će saobraćaj biti obustavljen od 9.00 do 11.00.

Od 21. marta na delu državnog puta IA reda broj 1(auto-put E-75), deonica Pojate-Ražanj, nastavljeni su radovi na mostu Perilovac. Deo mosta u smeru Niš-Beograd je potpuno zatvoren za saobraćaj, dok se saobraćaj obavljati dvosmerno na delu mosta u smeru Beograd-Niš. Radovi će se obavljati do 21. juna.

U okviru radova na Koridoru 10 na putu IA reda (auto-put E/75) između Vladičinog Hana i Vranja na deonici kod mesta Gramađe, aktuelna je devijacija u dužini od oko 800 metara. Saobraćaj se na ovom delu preusmerava kroz naseljeno mesto.

Na državnom putu IA reda između Pirota i Dimitrovgrada, na mostu preko reke Jerme kod Sukova, u toku su radovi, zbog čega je saobraćaj usporen i obavlja se prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.