Stambeno zbrinjavanje izbeglih i raseljenih

VIDEO K9: Ugovori za stambeno zbrinjavanje uručeni su danas u zgradi Pokrajinske vlade porodicama izbeglih i raseljenih na teritoriji Vojvodine. Ugovori su dodeljeni za 15 porodica koje su ovaj put putem javnog poziva ostavrile pravo na novčanu pomoć.

0
180

Direktor Fonda za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu kazao je da je današnji događaj samo deo velikog projekta čiji je cilj trajno stambeno zbrinjavanje svih izbeglih i raseljenih lica sa prebivlištem na teritoriji Vojvodine.

Realizovanje ovog projekta od strane Fonda jeste aktivnost koja je bila i ostala prioritet jer je poboljšanje uslova stanovanja preduslov za razvoj i napredak stanovništva koje je izbeglo u Vojvodinu, istakao je pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

On je dodao i da je Fond za izbegla, raseljena lica i saradnju sa Srbima u regionu proširio delokrug svojih aktivnosti na oblasti kulture, prosvete i nauke te da će i ubuduće raditi na iznalaženju trajnih rešenja kada je reč o gorućim problemima izbeglih i raseljenih porodica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.