Štab spreman za vanredne situacije

VIDEO K9: Na sednici Pokrajinskog štaba za vanredne situacije juče je ocenjano da je to telo odgovorilo radilo u punom kapacitetu. Usvojeni su i izveštaji nadležnih javnih preduzeća – „Voda Vojvodine“ i „Vojvodinašuma“.

288

U Izveštaj o radu Štaba za vanredne situacije za 2017. godinu koji je usvojen na sednici, navedeno je Štab radio u punom kapacitetu i blagovremeno reagovao u svim situacijama kada je to bilo neophodno.

To se posebno, kako je saopšteno, odnosi na početak godine koji je obeležen izuzetno niskim temperaturama, kao i situacijom kada je grad Vršac i naseljena mesta zadesila poplava.

Članovi Štaba su usvojili i izveštaje nadležnih javnih preduzeća – „Voda Vojvodine“ i „Vojvodinašuma“, o stanju spremnosti za sprovođenje odbrane od poplava, aktivnostima na održavanju i upravljanju vodnim objektima u sektoru zaštite od poplava, te o spremnosti zaštite od požara šuma.

Pokrajinski štab za vanredne situacije svoj rad u 2018. godini nastavlja prema planu rada koji je usvojen na kraju 2017, sa posebnim osvrtom, kako je saopšteno, na izazove koje nosi letnja temperatura.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.