Šta se desilo sa automobilom Velimira Ilića?

VIDEO K9: Velimir Ilić, lider stranke Nova Srbija, gostovao je krajem prošle godine na televiziji Kanal 9 u emisiji Otvoreni ekran. Neposredno pre dolaska na televiziju, ispred novosadskog SPENS-a JKP Parking servis odnelo je Ilićev auto, jer je, kako su naveli, bio nepropisno parkiran. Nakon toga, prema pisanju lista Informer, Iliću se desio udes za koji on tvrdi da je bio namešten i da ima veze sa odnošenjem automobila u Novom Sadu. Povodom ovog događaja danas se oglasio i MUP Srbije.

0
827

Kako piše list Informer, Ilić tvrdi da mu je neko presekao viljušku na automobilu kako bi stradao u udesu koji se i desio na Zrenjaninskom putu u Krnjači.

“Da mi se udes desio dok sam vozio auto-putem, ko zna šta bi bilo! Pre udesa sam bio u Čačku i zbog nekih poslova sam potom otišao u Beograd. Imao sam mnogo sreće. Stajao sam na semaforu u Krnjači i kada sam krenuo, auto je samo pao. Da sam išao brže, bilo bi mnogo gore. Ovako, nisam povređen ni ja, ni neko drugi”, rekao je Velimir Ilić u intervjuu za Informer od 31.12.2016.

Kako je naveo u tom listu, majstori su mu rekli da viljuška ne može tek tako da pukne, već da ju je neko presekao, a Ilić je čitav ovaj slučaj doveo u vezu sa njegovim boravkom u Novom Sadu, kada mu je neposredno pre gostovanja na televiziji Kanal 9 pauk odneo auto.

“Uoči Svetog Nikole bio sam na gostovanju u jednoj televizijskoj emisiji u Novom Sadu i “pauk” mi je tada odneo vozilo. Nije bilo nikakvog objašnjenja zbog čega mi je odnet auto, samo su ga vratili tek posle četiri. Verujem da mi je neko tada oštetio auto kako bih imao saobraćajnu nesreću. Vidi se mesto gde je prvi put počeo da seče, pa je odustao, a onda je na onom mestu gde je posle puklo, rez mnogo veći”, ispričao je Ilić u intervjuu za Informer.

U svom današnjem saopštenju, Ministarstvo unutrašnjih psolova ističe da su netačni navodi Velimira Ilića da policija ne postupa u slučaju oštećenja njegovog vozila, već da su, naprotiv, policijski službenici u više navrata pokušali s njim da stupe u kontakt, ali da se on nije odazivao pozivima, kao i da je vozilo ispred novosadskog SPENS-a uklonjeno jer je bilo parkirano na mestu predviđenom za invalide.

“Netačni su Ilićevi navodi da mu je vozilo nezakonito uklonjeno ispred novosadskog SPENS-a 14. decembra prošle godine, s obzirom da je utvrđeno da je auto nepropisno parkiran na parking prostoru koji je saobraćajnim znakom i oznakama na kolovozu označen kao prostor za parkiranje invalida. Shodno navedenom, u skladu sa zakonom, doneto je rešenje o uklanjanju vozila i ono je specijalnim vozilom uklonjeno i smešeteno u prostorije JKP Parking servis, odakle je iste večeri preuzeto”, stoji u današnjem saopštenju MUP-a.

Ministasrvo u svom dopisu ističe i da je dogovoreno da se veštačenje automobila obavi u jednoj auto-kući uz prisustvo više veštaka, povodom čega je, kako kažu, kontaktiran i Mašinski fakultet.

Podsetimo, Velimir Ilić gostovao je u emisiji Otvoreni ekran 14. decembra prošle godine, kada je najavio da kroz sedam dana očekuje da bude imenovan za novog direktora JP Koridori Srbije.

Kompletnu emisiju “Otvoreni ekran” možete pogledati OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.