SRS: Za građane nema vajde od otvaranja poglavlja

VIDEO K9: Potpredsednik Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović je rekao da ukoliko bi sutra bila otvorena sva poglavlja u pregovorima sa EU, to ne bi imalo značaja kada je reč o poboljšanju uslova života naših građana.

190

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je u razgovoru sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji, Semom Fabricijem, da očekuje da će članice EU imati dovoljno vremena i materijala da podrže otvaranje novih poglavlja do kraja godine.

Podsetila je da Srbija iz fonodova EU na godišnjem nivou dobija i oko dve stotine miliona evra bespovratnih sredstava, koja se koriste za brojne razvojne projekte.

Kako Srpska radikalna stranka komentariše dodelu novca iz fondova pomoći i da li javnost zna gde je do sada utrošen donirani novac? Odgovor na ovo pitanje dao je potpredsednik Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović.

Tokom poslednjeg susreta Joksimović i Fabrici razgovarali su i o primeni i korišćenju programiranih sredstava, sa akcentom na potrebi jačanja kapaciteta – kako ministarstava tako i jednica lokalne samouprave. U toku su i razgovori o programiranju IPA sredstava za 2019. i 2020. godinu. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.