SRS: Usloviti nastavak razgovora sa Prištinom

VIDEO K9: Narodna poslanica Srpske radikalne stranke Aleksandra Belačić izjavila je da radikali nemaju posebna očekivanja od novoizabranih gradonačelnika na Kosovu i Metohiji jer niko još nije upoznat sa njihovim planovima.

0
130

Pojedini viđeniji Srbi sa Kosova su izjavili da nemaju nikakva očekivanja od predstavnika Srpske liste koji su pobedili u opštinama na severu Kosova.

Oni su podsetili da se „olako zaboravlja činjenica da su trojica od četvorice gradonačelnika, isti oni koji su to već bili, a „ostavke su svojevremeno podneli zbog taksi, koje su ostale i već su zaboravljene‚‚.

Šta Srpska radikalna stranka očekuje da će sada biti prioriteti gradonačelnika na severu Kosova i Metohije i da li će oni zauzeti čvršći stav prema privremenim organima u Prištini, glasilo je pitanje koje smo postavili narodnoj poslanici Aleksandri Belačić.

Kandidati Srpske liste su pobedili na vanrednim izborima u sve četiri opštine na severu Kosova, a Vučina Janković u Zvečanu, Zoran Todić u Leposaviću, Srđan Vulović u Zubinom Potoku i Goran Rakić u Severnoj Mitrovici i zvanično su izabrani za gradonačelnike. 

Izabrani gradonačelnici su u obavezi da pred odbornicima lokalnih Skupština polože zakletvu u roku od trideset dana. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.