SRS: Gornjim livadama kanalizacija i mesna zajednica

VIDEO K9: Sugrađanima naselja Gornje livade na Klisi neophodno je izgraditi kanalizacionu mrežu pre naredne decenije za kada je to planirano, kažu u Gradskom odboru Srpske radikalne stranke, gde takođe smatraju i da ovaj deo grada treba da dobije svoju mesnu zajednicu.

0
410

Izgradnji kanalizacione mreže u Gornjim livadama treba hitno pristupiti, smatraju radikali, kako bi, prema njihovim rečima, konačno bio rešen taj problem meštana u ovom delu grada.

“Na osnovu odgovora na odbornička pitanja koja smo postavljali gradskim čelnicima, ali i kratkoročnih i dugoročnih planova rada JKP „Vodovod i kanalizacija“ možemo zaključiti da se izgradnja kanalizacione mreže na teritoriji Gornjih livada planira tek za 2021. godinu, a završetak za kraj 2026. godine”, navode u Gradskom odboru SRS.

I sugrađani iz Gornjih livada koji su hteli da pričaju za našu kameru, naveli su da ih muči niz nerešenih komunalnih i infrastrukturnih problema.

Zbog ovih i, kako navode, niza drugih problema meštana sa teritorijie Gornjih livada, SRS pokrenula je inicijativu da se formira i nova mesna zajednica „Gornje livade“, a kompletnu dokumentaciju, kako kažu, dostaviće uskoro gradskim vlastima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.