Srpkinje u seksu iznad proseka

Istraživanje kompanije Rihter Gideon pokazalo je da globalno posmatrano žene u proseku imaju pet seksualnih partnera tokom života, dok žene u Srbiji imaju šest, kao i da je najpopularniji kontraceptivni metod protiv neželjene trudnoće upotreba kondoma.

1607

Farmaceutska kompanija je pokrenula Escapelle International Researć istraživanje o hitnoj kontracepciji u kojem je učestvovalo 7.000 žena starosti između 15-49 godina i 520 farmaceuta iz 15 zemalja.

Globalno posmatrano, 40 odsto anketiranih žena imalo je između jednog i tri seksualna partnera, dok je deset odsto imalo više od deset partnera.Rezultati u Srbiji pokazuju da 26 odsto anketiranih žena imalo između jednog i tri partnera.

Istraživanje je pokazalo da se svi suočavaju sa rizikom od neuspeha kontracepcije, bez obzira na seksualno ponašanje ili svest o kontracepciji.

Polovina ispitanica koje koriste kondome slažu se da je neophodno koristiti hitnu kontracepciju posle nezaštićenog seksualnog odnosa. Prema ovom istraživanju, 14 odsto žena koje koriste kondome su izjavile da su imale abortus, dok je u Srbiji taj odnos sedam odsto, navodi se u istraživanju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.