Sredstva za energetsku efikasnost SPENS-a

VIDEO K9: Više od 15 miliona dinara grad Novi Sad je dobio iz pokrajinskog budžeta za projekat „Sanacija elektroenergetskih instalacija velike sportske dvorane Javnog preduzeća Sportski i poslovni centar „Vojvodina“ u Novom Sadu“.

0
566

Gradu Novom Sadu je dodeljeno ukupno 15.334.498 dinara za realizaciju projekta o energetskoj efikasnosti pod nazivom „Sanacija elektroenergetskih instalacija velike sportske dvorane JP SPC „Vojvodina“ u Novom Sadu“.

“Ulaganje u energetsku efikasnost SPENS-a je od ključne važnosti za opstanak i razvoj tog preduzeća. To će pre svega, biti vidljivo u velikoj sali SPENS-a, nakon sanacije elektroenergetskih instalacija. Za JP SPC „Vojvodina“ ranije je izrađen i Elaborat o energetskoj efikasnosti, a projekat će se realizovati u fazama. Sadašnji menadžment preduzeća sva sredstva koja dobije iz budžeta, ulaže u uređenje sportskih sala i poslovnih prostora, popravke dotrajalih sistema za grejanje i hlađenje, jer je cilj trajno i sistemsko poboljšanje rada preduzeća”, naveo je Ognjen Cvetićanin, član Gradskog veća za sport.

Sredstva su dobijena na konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti energetske efikasnosti na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine. Za dodelu po tom javnom konkursu, predviđena su sredstva u ukupnom iznosu od 86,9 miliona dinara, a osim Novog Sada, sredstva su dobili i Titel, Kanjiža, Bački Petrovac, Alibunar i Bač.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.