Sreda bogata programima u Muzeju Vojvodine

https://youtu.be/i5_lBHk0mOs

0
9

U Muzeju Vojvodine u podne je, u Dunavskoj 35, priređeno tandem stručno vođenje kroz izložbu “Blagoveštenski sabor Vlaha Bukovca”, a večeras od 19 sati u Dunavskoj 37 zanimljivo predavanje “Simbolika jelena u narodnoj tradiciji” muzejskog savetnika Darjuša Samiija, kao prateći program uz tematsku izložbu “Jelena – eho božanskog”.

Večeras u Muzeju Vojvodine u Dunavskoj 35 počinju i 6. Susreti studenata gitare akademija i fakulteta muzike u regionu, u organizaciji Departmana muzičke umetnosti Akademije umetnosti Novi Sad.

U okviru festivala planirano je šest večernjih koncerata u Muzeju Vojvodine i jedno multimedijalno predavanje u petak, a u okviru programa manifestacije predviđen je i majstorski kurs Davida Pavlovitsa iz Segedina.

Vikend je u Muzeju Vojvodine tradicionalno rezervisan za porodična i druženja s najmlađima.

Slađana Velendečić, portparolka Muzeja Vojvodine je podsetila da će stručna vođenja sredom uz “Blagoveštenski sabor Vlaha Bukovca” biti organizovana sve vreme trajanja ove izložbe te najavila, a od jula posetioce u ovom muzeju očekuju i sportske teme, u susret letnjim Olimpijskim igrama u Parizu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.