SPS: Uspešni i u 2017.

VIDEO K9: Sve resurse koje je Socijalistička partija Srbije dobila na upravljanje u Novom Sadu uspela je tokom ove godine da poboljša, ocenili su socijalisti na konferenciji za novinare na kojoj su sumirani rezultati rada Gradske organizacije ove stranke postignuti u okviru lokalne koalicije.

634

Politička saradnja sa koalicionim partnerom, Srpskom naprednom strankom, je izuzetno korektna, o čemu svedoče brojni uspešno realizovani zajednički projekti, istaknuto je u Gradskoj organizaciji SPS-a.

 

“Tu bih, možda izdvojio izbore za savete mesnih zajednica, gde je po prvi put na takav način SPS nastupila i osvojila oko 50-ak mesta. Sa druge strane, moram da apostrofiram i da saradnja sa gradonačelnikom Novog Sada je izuzetna i u političkom i u smislu rukovođenja gradom”, rekao je mr Slobodan Cvetković, predsednik GO SPS u Novom Sadu.

Odbornička grupa SPS, koju u gradskom parlamentu čini pet članova, može se pohvaliti kompaktnošću i dobrom saradnjom, naročito sa koalicionim partnerima sa kojima učestvuju u gradskoj vlasti, navela je zamenica Odborničke grupe ove stranke.

“Naročito je dobra saradnja, naravno, sa našim koalicionim partnerima sa kojima smo donosili veoma važne odluke u radu Skupštine, pre svega u donošenju budžeta, ali i mnogim drugim značajnim odlukama koje se odnose na kvalitetan i bolji život građana grada Novog Sada”, rekla je Mirka Lukić Šarkanović, iz Odborničke grupe SPS.

Račune građanima o svom delovanju u 2017. godini položili su, osim Milorada Radojevića koji je prisustvovao sednici Gradskog veća, direktori iz redova ove stranke koji su u gradskoj vlasti, direktor Doma zdravlja Veselin Bojat, Parking servisa Stevan Lugonja, Turističke organizacije Novog Sada Branislav Knežević, Agencije za energetiku grada Novog Sada Aleksandar N. Ašonja.

Agencija za energetiku Novog Sada, kako je navedeno u 2017. godini oborila je sve rekorde na polju finansijske i energetske efikasnosti.

Resurse koje su dobili na upravljanje u Novom Sadu uspela su tokom ove godine da poboljšaju, uključujući i Novosadski sajam čiji su prihodi, kako je navedeno, od 2014. godine, od kada je ova partija preuzela njegovo upravljanje, veći za oko milion i po evra.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.