Spremne zimske službe

VIDEO K9: Sneg, barem prema saopštenjima, nije iznenadio zimske službe u vojvođanskim gradovima. Za prvi zimski udar spremni su, kažu, i u Zrenjaninu.

369

Načelnica srednjebanatskog okruga Snežana Vučurević sa predstavnicima lokalne samouprave i pripadnicima sektora za vanredne situacije obišla je zimski punkt preduzeća „Eko-gradnja“, a zatim i JKP „Čistoća i Zelenilo“ kako bi se uverila da je mehanizacija spremna za predstojeći zimski period.

Već petu godinu za redom preduzeću „Eko-gradnja“ je povereno održavanje ulica i magistralnih puteva a da li je poverenje ove godine moglo izostati uzimajući u obzir da je ova firma pod konstantnim istragama zbog utaje poreza,, poitanja su koja se nameću sama od sebe.

Načelnica Srednjebanatskog okruga ne vidi ništa sporno u čestim posetama pravosudnih organa preduzeću „Eko-gradnja“, jedino što je važno po njenim rečima je to da nas sneg ne iznenadi.

Siniša Kukun, ruovodilac građevinskih radova u preduzeću „Eko-gradnja“, rekao je da ovo preduzeće raspolaže potrebnom mehanizacijom i da spremno dočekuje zimsku sezonu.

Nakon posete preduzeću „Eko-gradnja“ načelnica Srednjebanatskog okruga je obišla i JKP „Čistoća i Zelenilo“ gde se na licu mesta uverila da su i u ovom preduzeću spremni za predstojeći zimski perid. Direktor ovog preduzeća Zoran Protić je javnost upoznao sa mehanizacijom i najavio da su ekipe „Čistoće“ u pripravnosti zbog padavina koje su najavljene za naredne dane.

Stepen angažovanosti zimske službe zavisiće od vremenskih uslova. Prioritet održavanja u zimskoj službi imaju ulice iz prvog stepena održavanja i svi mostovi iz programa održavanja, javno prometne površine uz magistralu i ostale javno prometne površine iz programa drugog stepena održavanja. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.