Spremne zimske službe

VIDEO K9: Sneg, barem prema saopštenjima, nije iznenadio zimske službe u vojvođanskim gradovima. Za prvi zimski udar spremni su, kažu, i u Zrenjaninu.

323

Načelnica srednjebanatskog okruga Snežana Vučurević sa predstavnicima lokalne samouprave i pripadnicima sektora za vanredne situacije obišla je zimski punkt preduzeća „Eko-gradnja“, a zatim i JKP „Čistoća i Zelenilo“ kako bi se uverila da je mehanizacija spremna za predstojeći zimski period.

Već petu godinu za redom preduzeću „Eko-gradnja“ je povereno održavanje ulica i magistralnih puteva a da li je poverenje ove godine moglo izostati uzimajući u obzir da je ova firma pod konstantnim istragama zbog utaje poreza,, poitanja su koja se nameću sama od sebe.

Načelnica Srednjebanatskog okruga ne vidi ništa sporno u čestim posetama pravosudnih organa preduzeću „Eko-gradnja“, jedino što je važno po njenim rečima je to da nas sneg ne iznenadi.

Siniša Kukun, ruovodilac građevinskih radova u preduzeću „Eko-gradnja“, rekao je da ovo preduzeće raspolaže potrebnom mehanizacijom i da spremno dočekuje zimsku sezonu.

Nakon posete preduzeću „Eko-gradnja“ načelnica Srednjebanatskog okruga je obišla i JKP „Čistoća i Zelenilo“ gde se na licu mesta uverila da su i u ovom preduzeću spremni za predstojeći zimski perid. Direktor ovog preduzeća Zoran Protić je javnost upoznao sa mehanizacijom i najavio da su ekipe „Čistoće“ u pripravnosti zbog padavina koje su najavljene za naredne dane.

Stepen angažovanosti zimske službe zavisiće od vremenskih uslova. Prioritet održavanja u zimskoj službi imaju ulice iz prvog stepena održavanja i svi mostovi iz programa održavanja, javno prometne površine uz magistralu i ostale javno prometne površine iz programa drugog stepena održavanja. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.