Spremna Zimska služba Parking servisa

VIDEO K9: Novosadska Zimska služba spremna je za predstojeće zimske dane i eventualne padavine, rečeno je jutros prilikom smotre mehanizacije javno komunalnih preduzeća zaduženih za održavanje gradske infrastrukture u zimskom periodu.

0
49

Iako prethodnih godina u našoj zemlji nije padala veća količina snega, javno komunalna preduzeća u Novom Sadu spremna su da obezbede prohodnost tokom zimskog perioda, ukoliko to bude potrebno, a to su danas i demonstrirali predstavljanjem mašina za čišćenje belog pokrivača.

U Parking servisu ističu da su spremni za zimsko održavanje površina za koje su zaduženi, te da su sve mašine pregledane i ispravne.

Radoslav Mazalica, rukovodilac Zimske službe, ističe da „Parking servis“ raspolaže različitim mašinama za čišćenje snega, ali da su najpogodnija dva katerpilara, kako za parkinge, tako i ulice različitih dimenzija.

Parking servis u svakom trenutku raspolaže sa 60 ljudi koji su raspoređeni u 6 grupa, navodi Mazalica i dodaje da u blizini važnijih objekata poput Instituta u Kamenici imaju i posebna vozila kako se usled većih količina snežnih padavina ne bi pravili zastoji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.