Sportski susreti penzionera u Zrenjaninu

VIDEO K9: Udruženje penzionera u Zrenjaninu organizovalo je Šesti sportski susret penzionera. Učestvovalo je 17 ekipa, koje su se takmičile u tri discipline.

0
181

Gradsko udruženje penzionera u Zrenjaninu u svojim godišnjim planovima pridaje veliki značaj sportskim aktivnostima kao obliku fizičke kultura, koja je neophodna za treće doba.

Usluge Udruženja koristi više od osam hiljada penzionera, ili oko trideset mesnih organizacija, koji se kintinuirano, iz godine u godinu okupljaju na raznim sportskim takmičenjima.

Podršku radu Udruženja penzionera pružila je i lokalna samouprava, koja je i ovoga puta neposredno učestvovala u organizaciji sportskih susreta penzionera Zrenjanina.

Na šestom sportskom susretu penzionera, članovi Udruženja su se takmičili u tri discipline: pikado, viseća kugla i metalne pločice, a za pobednike su proglašeni svi učesnici.

Kako se moglo čuti, u Udruženju penzionera Zrenjanina uveliko su u toku i pripreme za Olimpijadu penzionera, koja će biti održana krajem septembra. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.