Bolji uslovi za Odbojkaški klub Vojvodina

VIDEO K9: Odbojkaški klub Vojvodina NS seme dobio je mnogo bolje uslove za rad zahvaljujući renoviranom i mnogo većem prostoru na osnovu sponzorstva sa kompanijom NIS sa kojom je danas svečano potpisan ugovor o desetogodišnjoj saradnji.

436

OK Vojvodina NS seme je do sada koristila polovinu prostorija NIS-a u ulici Maksima Gorkog, a danas potpisanim ugovorom, narednih deset godina koristiće svih 500 kvadrata, koji su u popunosti renovirani, od instalacija do fasade i krova.

“Znam da će ove nove prostorije biti dobra osnova za, da kažem, jedan stepenik više na koji ja očekujem da se Vojvodina popne. Naravno, ovaj objekat i to su uslovi koji su potrebni za funkcionisanje kluba, ali isto tako, ono što je nama važno, to su rezultati koje treba da nastavimo da stvaramo, kao što je Vojvodina i navikla da radi u prethodnim godinama, zbog čega i jeste brend u Novom Sadu”, rekao je Slobodan Boškan, sportski direktor OK Vojvodina NS seme.

Ugovor su potpisali zamenik generalnog direktora NIS-a Vadim Smirnov i Nikola Salatić, generalni direktor OK Vojvodina. Saradnja sa uspešnim kompanijama doprineće da OK Vojvodina nastavi da niže uspehe i zadrži titulu šampiona, slažu se sponzori jednog od najtrofejnijih naših klubova.

Pored seniorske ekipe naših odbojkaša, kako je istaknuto, klubu je u cilju da poradi i na mlađim kategorijama, kako bi Vojvodina opet bila ekipa koja predvodi srpsku odbojku i ima velikog udela sa svojim igračima u svim selekcijama reprezentacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.