Sporazum sekretarijata i Garancijskog fonda

VIDEO K9: U Novom Sadu je potpisan Sporazum Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Garancijskog fonda Vojvodine, čime je stvorena direktna veza između ovih institucija.

0
37

Zajedničkim radom može se postići sve, rečeno je danas povodom svečanog potpisivanja sporazuma o saradnji između Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Garancijskog fonda AP Vojvodine. Cilj ovog sporazuma je unapređenje konkurentnosti privrede zajedničkim aktivnostima i projektima.

Osnovna razlika ovog sporazuma u odnosu na prošlogodišnji je, kako je rečeno, iznos sredstava veći za 50 miliona dinara.

Ivanišević je dodao da je cilj da bude što više aplikanata na konkursima Sekretarijata za privredu i Garancijskog fonda, kao i da se otvori što više privrednih subjekata, podigne nivo smeštajnih kapaciteta i da se zaposli što veći broj ljudi.

Prema njegovim rečima, od velike je važnosti za Sekretarijat i Fond zajedničko učešće na predstojećim manifestacijama – na Sajmu preduzetništva i starih zanata u Novom Sadu i Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji će biti održani u drugoj polovini marta.

Potpisanim Sporazumom se uređuje opseg, uslovi i način saradnje i zajedničkog potencijalnog udruživanja sredstava u tekućoj godini.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.