Sporazum o saradnji sa Garancijskim fondom APV

VIDEO K9: U zgradi Pokrajinske vlade potpisan je sporazum o saradnji između Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Garancijskog fonda AP Vojvodine.

0
13

Sporazum o saradnji između Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Garancijskog fonda AP Vojvodine potpisali su danas u zgradi Pokrajinske vlade resorni pokrajinski sekretar i diretor Garancijskog fonda.

Cilj ovog sporazuma jeste, kako je rečeno, unapređenje konkurentnosti privrede putem zajedničkih aktivnosti i projekata i, pored toga, uređivanje uslova i načina saradnje radi unapređenja poslovanja obe strane.

Ivanišević je naveo da je od velike važnosti za Sekretarijat i Fond upravo zajedničko učešće na predstojećim sajamskim i privrednim manifestacijama, kako bi se što bolje predstavili privredni i turistički potencijali ubuduće pod novim sloganom.

Osnovna razlika između ovog i prošlogodišnjeg sporazuma upravo iznos sredstava, koji je znatno uvećan, naglasio je direktor Garancijskog fonda.

Prva zajednička manifestacija koju će Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam realizovati sa Garancijskim fondom biće Međunarodni sajam turizma u Beogradu krajem februara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.