Specifična godina za ŠOSO Milan Petrović

VIDEO K9: Protivepidemiološke mere i razna ograničenja uticala su i na rad Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović“ kažu u ovoj ustanovi, koja je ipak uspela da realizuje veliki broj predviđenih aktivnosti u ovoj godini.

0
185

Školu za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović“ pohađaju deca sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom, a godina za nama i epidemija korona virusa koja ju je obeležila, svakako je uticala i na njihov rad, kažu u ovoj ustanovi.

Ističu da su i pored svih novih ograničenja nastojali da realizuju sve predviđene aktivnosti za ovu godinu.

Violeta Strahinjević, direktorka ŠOSO Milan Petrović, navodi da u sledećoj godini očekuje, pre svega, stabilizaciju epidemiološke situacije, jer, kako kaže, osobe i deca s kojima rade u ovoj školi su vrlo specifični i propisana ograničenja zbog pandemije umnogome su uticala na njihove aktivnosti.

Međutim i đaci sa smetnjama u razvoju kao i đaci sa invaliditetom su i pored teške godine nastavili da pohađaju nastavu. Realizovali su, u godini za nama, navodi Strahinjević i nekoliko važnih reagionalnih i domaćih projekata, između ostalog i prekograničnu saradnju sa Školom za decu sa smetnjama u razvoju u Mađarskoj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.