SPAS spreman za razgovore

VIDEO K9: Srpski patriotski savez spreman je da razgovara sa svima, dok je za dogovore spreman sa onima čiji su programi slični programu Sveza, rekao je član Predsedništva SPAS-a Vladan Glišić.

194

Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izjavio je da nisu tačne tvrdnje da će dosadašnji poslanici pokreta Dveri pristupiti SPAS-u i da je godinu dana pre redovnih izbora rano govoriti o predizbornim koalicijama.

Šapić je rekao i da ima pozitivne utiske o sastanku sa predsednikom Demokratske stranke Srbije Milošem Jovanovićem. Član Predsedništva Srpskog patriotskog saveza Vladan Glišić govori da li će SPAS i dalje izlaziti samostalno na izbore ili će ulaziti u predizbornu koaliciju.

Kako je obrazloženo u Srpskom patriotskom savezu vanredni izbori u ovom trenutku uopšte ne odgovaraju savezu, a to da li će se izaći na njih zavisiće od procene koliko su članovi za tako nešto spremni. Kada je reč o izbornim uslovima oni se ne razlikuju od onih koji su važili poslednjih par godina, pa ova stranka nije zagovornik bojkota izbora. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.