“Space4Women” za učenice i studentkinje

VIDEO K9: U toku je konkurs za takmičenje za najbolju inovativnu ideju u okviru projekta “Space4Women: 3.0”, a namenjeno je učenicama srednjih škola i studentkinjama Univerziteta u Novom Sadu.

0
22

Učešće na takmičenju za najbolju inovativnu ideju u okviru projekta “Space4Women: 3.0” pomoći će učenicama novosadskih srednjih škola i studentkinjama Univerziteta u Novom Sadu da zakorače u svet preduzetništva i istraju na svom putu uspeha.

Potrebno je da studntkinje, odnosno srednjoškolke budu inicijatorke ideje i da oforme svoj tim od najmanje dva, a najviše 5 članova, koji mogu biti mešoviti i ne moraju biti sa iste godine ili usmerenja.

Pobednički tim srednjoškolaca osvojiće nagradu u vrednosti od 500 evra, dok najboljoj studentskoj ekipi sledi nagrada u vrednosti od 2.000 evra. Pored glavne, nagrade će biti dodeljene i timovima koji osvoje drugo i treće mesto.

Zbog epidemiološke situacije predavanja i obuke će biti realizovane onlajn putem specijalno kreirane platforme, a i samo finale će zavisti od situacije, o čemu će takmičari biti blagovremeno obavešteni.

Takmičenje se organizuje u okviru projekta “Space4Women: 3.0” koji je finansijski podržao Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj, a realizuje ga Studentska asocijacija Univerziteta u Novom Sadu u saradnji sa partnerskim organizacijama.

Više informacija kao i formular za prijavu na takmičenje može se pronaći na sajtu space4women.rs.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.