SOS poziv za izalzak iz izolacije

VIDEO K9: U okviru kampanje “Nasilje je uvek izolacija” organizacija Irida započela je sa drugom po redu akcijom lepljenja plakata sa SOS kontaktima podrške, ovog puta u prigradskim naseljima.

0
54

Od 1. do 7. marta organuzacija Irida obilazi prigradska naselja i na vidna mesta, u lokalnim prodavnicama, pekarama, kafićima, restoranima,  lepi plakate sa ciljem da i u ovim delovima Novog Sada učini dostupnim SOS brojeve telefona na koje se mogu obratiti žrtve nasilja.

U ovoj akciji, kaže Milošev, pridružili su im se građanke i građani, pa je tako više od njih dvadeset zalepilo plakate u svojoj zajednici.

Akcija leplenja ovih plakata ima za cilj da poveća svest o SOS brojevima telefona, pa iz Iride žele da što više plakata postave na mestima gde boravi veći broj sugrana, kaže Milošev.

Žrtve porodičnog nasilja mogu da se obrate za pomoć i podršku na SOS brojeve telefona ispisane na plakatima. Akcija lepljenja plakata sutra će biti nastavljena u Sremskim Karlovcima, u sredu u Futogu i u subotu u Sremskoj Kamenici.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.