SNS VS DS: NETRPELJIVOST SVE VEĆA, ČELNICI SNS-A SE PITAJU ZAŠTO BI PAJTIĆ NA IZBORE KOJE JE VEĆ “POBEDIO”

519

(VIDEO K9) Netrpeljivost između prošle i sadašnje gradske vlasti ne jenjava. Nakon saopštenja preko kojih su se nedeljama za nama prepucavali o količini krađi koje je ova druga vlast izvršila tokom svoje vlasti, DS želi nove izbore, a SNS pita: Šta će vam izbori kada ste već pobedili… 

Prenosimo saopštenje SNS-a u celosti:

“Gradski odbor Srpske napredne stranke Novi Sad iznenađen je količinom perfidnosti koju Demokratska stranka svakodnevno ispoljava. Pored svakodnevnih laži koje, na sreću neuspešno, pokušavaju da proture građanima, sledbenici propale politike Bojana Pajtića danas su prevazišli sebe – traže raspisivanje vanrednih izbora u Novom Sadu, a Boga mole da se to ne desi, jer se plaše još jednog poraza u nizu ubedljivih koji samo govore koliko građani nemaju poverenja u njih i njihovu politiku.

U nizu laži Demokratska stranka je danas sebe proglasila nekakvim pobednikom na izborima, pa ih mi iz SNS pitamo zbog čega traže izbore kad su već pobedili. Bilo bi smešno da nije žalosno šta sebi dopuštaju današnji gradski čelnici nekada vrlo cenje stranke.
Za sve što su u prethodnom mandatu uradili građanima Novog Sada, za sve što su pokrali i opustošili, oni danas okrivljuju druge. Gospodo iz Demokratske stranke, krajnje je vreme da shvatite da ste otišli u političku istoriju Novog Sada i Srbije i da svi vaši pokušaji da ponovo prevarite građane Novog Sada neće uroditi plodom.

Vas najviše boli to što su građani Novog Sada za prethodnih 365 dana uvideli da aktuelna gradska vlast predvođena gradonačelnikom i predsednikom Gradskog odbora Srpske napredne stranke Milošem Vučevićem ulaže ogromne napore da popravi ono što ste vi od 2008. godine svakodnevno uništavali i što upravo ti građani koje ste vi godinama lagali i potkradali pružaju maksimalnu podršku aktuelnoj gradskoj vlasti.

Umesto da se izvinete građanima za sve što ste im uradili vi i dalje pokušavate da ih prevarite, ali je vaš problem što ste prozreni, baš kao što je prozren i vaš uličarski trik sa zahtevom da vas primi gradonačelnik Vučević. Svako ko ima i minimum kulture zna da kad kod nekog traži prijem mora prvo da proveri da li je domaćin u prilici da ga primi.

Međutim vi ste pribegli vama tako sklonim kabadahijskim manirima da ste zahtevali da budete primljeni odmah i bez pogovora, jer vi ne poštujete ni pisana, a kamoli nepisana pravila. Vaš zahtev za prijem kod gradonačelnika je istovetan vašem zahtevu za raspisivanje izbora – i za jedno i za drugo ste želeli da se ne desi.

Još jednom vas prijateljski savetujemo gospodo iz Demokratske stranke – prekinite da lažete i varate građane, jer vam građani Novog Sada i Srbije ne veruju i nikada vam više neće verovati”

Nakon niza prozivki i sa jedne i sa druge strane, građanima ostaje samo da se pitaju da li postoje veći i važniji problemi u gradu od novih ili starih izbora i da li iko, uključujući i novu i staru vlast radi na rešavanju istih, osim što se međusobno napada preko medija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.