SNS spremna za izbore, Jovanov stranačko pojačanje

VIDEO K9: U Srpskoj naprednoj stranci nije bilo razgovora o datumu pokrajinskih i lokalnih izbora, ali se naprednjaci za to spremaju svaki dan, jer Vojvodina kao i Srbija treba da ide napred, rekla je potpredsednica ove stranke Zorana Mihajlović. Ona je predstavila i novog člana ove partije, Milenka Jovanova, bivšeg potpredsednika Demokratske stranke Srbije i predsednika vojvođanskog odbora te stranke.

521

SNS je svakog trenutka spremna za izbore, jer Vojvodina godinama stagnira, poručila je Mihajlović, navodeći da u stranci nije bilo razgovora o datumu pokrajinskih izbora, niti o tome da li će biti održani istovremeno sa lokalnim.

Ona je istakla da premijer i svi članovi vlade rade na reformama u Srbiji koje su, kako kaže potrebne i Vojvodini.

Jovanov je, navodeći da je DS S napustio pre tri meseca, rekao da motiv za njegov ulazak u SNS nisu izbori, već želja da se zaustavi propadanje Vojvodine.

Govoreći o novom članu SNS-a, Mihajlović je rekla da njegovo predstavljanje nije predizborna taktika, te da će on kao mlad i obrazovan čovek zajedno sa naprednjacima raditi na tome da Srbija bude moderna i razvijena zemlja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.