SNS pobedio u Bukovcu i Stepanovićevu

VIDEO K9: U Novom Sadu počeli su izbori za članove Saveta i nadzornog odbora Mesnih zajednica. Tokom vikenda održani su izbori u dve mesne zajednice i to u Bukovcu i Stepanovićevu. Ubedljivu pobedu u obe je odnela Srpska napredna stranka.

571

Izlaznost građana na izbore za članove Saveta MZ bila je preko 30% što je, prema rečima Dine Vučinić, članice Izvršnog odbora naprednjaka, poprilično velika.

“Kada pričamo o Bukovcu, od 11 kandidata koji se biraju u Savet MZ i tri člana Nadzornog odbora, SNS je odnela ubedljivu pobedu i to sa, ako pričamo u procentima, sa 63% za Savet i preko 80% za nadzor. Stepanovićevo, dakle, za devet članova saveta i tri člana nadzora, aposolutnu pobedu uzeli su kandidati SNS sa rezultatom od 73%”, rekla je Vučinić.

Ovakvi rezultati, kako je istakla, jasno ukazuju na to kako građani reaguju na ono što radi Aleksandar Vučić u Srbiji i Miloš Vučević u Gradu Novom Sadu.

“Srpska napredna stranka će uvek voditi računa o, kako prigradskim, tako gradskim mesnim zajednicama. Mi nikada nećemo praviti razliku između onih mesnih zajednica koje pripadaju gradu i onih koje su udaljene od centra grada. Nama su ovi izbori izuzetno važni, jer time znamo šta građani prigradskih mesnih zajednica misle o nama i važno nam je da oni na ovaj način ocenjuju naš rad”, kazala je Vučinić.

Novi Sad će uskoro biti Evropska prestonica Kulture i Omladinska prestonica Evrope i SNS će uvek biti sa svojim narodom, rekla je Vučinić, dodajući da nikada neće postati elitistička stranka jer su se naprednjaci upravo protiv jedne elitističke stranke, kako je navela, svih godina i borili. Cilj naprednjaka je bolja i uspešna Srbija, istakla je Vučinić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.