SNS pobedio u Begeču

Srpska napredna stranka pobedila je na izborima za Savet Mesne zajednice Begeč i lista te stranke dobila je svih devet mandata, saopštio je danas potpredsednik Izvršnog odbora SNS Damir Zobenica.

0
176

Zobenica je na konferenciji za novinare rekao da su i pored “medijske hajke i pritisaka uspeli da pobede” i zahvalio je Begečanima na velikoj izlaznosti.

Pobedom u Begeču SNS je svoje ljude postavila u svih 46 mesnih zajednica u Novom Sadu i prigradskim naseljima.

Zobenica je naveo da je u Begeču glasalo 1.520 birača, odnosno 52 odsto upisanih u birački spisak, a njihova lista je dobila 68 odsto glasova, odnosno svih devet mandata.

Protiv liste koju su činili njihovi članovi, bila je samo jedna lista sastavljena mahom od članova SRS i SPS koja je osvojila ostatak glasova.

Za predsednika Saveta MZ je predložen Milan Tatić.

Zobenica je Begečanima obećao završetak prečistača otpadnih voda i povezivanje na kanalizaciju, rešavanje pitanja lokalnog vodovoda jer ta voda ne može da se koristi za piće, kao i to da će mesno groblje biti predato “Lisju” na upravljanje.

Ove izbore, kao i nekoliko prethodnih u drugim mesnim zajednicama, bojkotovala je većina opozicionih stranka.

Pedstavnici druge liste pre izbora govorili su o pretnjama njihovim kandidatima, te da je tokom samog izbornog dana bilo pokušaja da se spreči dolazak njihovih birača na izborno mesto.

Zobenica je na ove navode odgovorio da se radi o lažnim optužbama i medijskoj hajci, i da su na pošten način pobedili, što, kako je istakao, dokazuje izlaznost i broj osvojenih glasova. (Tanjug, 021.rs)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.