SNS i lokalni izbori 2024.

VIDEO K9: Na lokalnim izborima u Novom Sadu 2. juna pred biračima će biti 13 izbornih lista za odbornike Skupštine grada.

0
16

Lokalni zbori u Srbiji biće održani u 88 gradova i opština, među kojima su i 23 gradske opštine u Beogradu, Požarevcu i Nišu.

Srpska napredna stranka želi da pobedi u svim ovim mestima kako bi mogla da sprovodi svoj program za dobrobit građana Srbije, poručuje Vladimir Đukanović, član Glavnog odbora SNS-a.

Podsetimo, od 2012. gradsku vlast u našem gradu formira Srpska napredna stranka sa različitim koalicionim partnerima. Zbog toga je pobeda važna i u Novom Sadu, kaže Đukanović.

Važnost Novog Sada ogleda se i u tome što je on administrativni centar AP Vojvodine za koji je vezan veliki deo njenog stanovništva.

Izbornu listu ALEKSANDAR VUČIĆ – NOVI SAD SUTRA, koju je podnela Koalicija Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra, za izbor odbornika Skupštine Novog Sada, gradska izborna komisija proglasila je 28. aprila.

Kada je reč o izazovima predstojećih lokalnih izbora u Beogradu, Đukanović navodi da je za partiju na vlasti važno da srpska prestonica nastavi sa svojim uspešnim razvojem i izgradnjom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.