SNP: “Kada je opera srela film”

VIDEO K9: Novogodišnji gala koncert solista, hora i orkestra biće održan sutra sa početkom u 19 časova. U Srpskom narodnom pozorištu nisu želeli da otkriju detalje programa, ali, kako kažu, publika će sigurno uživati u nesvakidašnjem doživljaju.

960

„Kada je opera srela film“ naziv je Novogodišnjeg gala koncerta koji će novosadskoj publici premijerno biti prikazan sutra u Srpskom narodnom pozorištu.

“U pitanju je koncert, opere Srpskog narodnog pozorišta kojoj smo dali naziv „Kada je opera srela film“. Dakle, radi se o numerama i o arijama iz naših omiljenih filmova. Program nećemo otkrivati, ostavljamo publici da se iznenadi, a obećavamo da će biti zaista lepo”, najavila je Jelena Lagator, portparol SNP.

Opera će nastupiti pod dirigentskom palicom Mikice Jeftića, a osim ove, u SNP-u pripremaju još jednu premijeru za kraj meseca. Naime, reč je o Šekspirovom delu Hamlet u režiji Nikole Zavišića, koje će biti prikazano 29. januara.

“To će biti nešto novo. U ulozi Hamleta, biće naša mlada glumica Jovana Mišković. To je jedna od novina. Ostale novine ne bih sada otkrivala. Moramo nešto da ostavimo i publici”, rekla je Lagator.

Ona je dodala i da je SNP svojoj publici pripremilo i specijalni novogodišnji popust koji će trajati do kraja meseca, tako da svi oni koji možda nisu bili u mogućnosti da pogledaju neku predstavu, sada će to moći po veoma povoljnim cenama.

“Dakle, sve predstave koje su u produkciji Srpskog narodnog pozorišta mogu da se pogledaju od ceni od 200 dinara, što je, zaista, veoma povoljno, tako sve one predstave koje su nam na čekanju sada možemo da ih pogledamo po veoma povoljnim cenama. Što se tiče premijere, ona nije na popustu, ali već prva repriza koja je 30-og jeste na popustu, tako da će biti mnogo srećnika koji će moći da pogledaju i prvu reprizu”, navela je Lagator.

Cene ulaznica za Novogodišnji gala koncert su 800 dinara za mesto na balkonu i 1.000 dinara za parter. Lagator kaže da je ostalo još veoma malo karata, tako da svi koji žele da kupe ulazice moraju da požure kako bi sebi obezbedili mesto za ovaj tradicionalni koncert Srpskog narodnog pozorišta .

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.