SMS Novosadskoj toplani

VIDEO K9: Sugrađani od danas prijavu reklamacije na kvalitet usluge Novosadskoj toplani mogu uputiti i putem SMS-a na brojeve otvorene isključivo za tu namenu.

0
49

U cilju unapređenja kvaliteta komunikacije sa korisnicima usluga i primene mera prevenicije prenošenja virusa COVID-19 neposrednim kontaktom, od ponedeljka, 14. decembra, sa radom je počeo novi SMS servis Novosadske toplane za prijavu reklamacija na kvalitet usluga, saopšteno je iz ovog javno komunalnog preduzeća.

Korisnicima je otvorena nova mogućnost da na brojeve telefona 064/81-81-580 i 064/81-81-581 svakog dana od 6 do 22 časa, putem SMS poruke prijave reklamaciju na kvalitet isporuke toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode.

U SMS poruci je potrebno navesti ime i prezime, tačnu adresu, sprat i broj stana na koji se reklamacija
odnosi, kao i kratak opis reklamacije, a sve u cilju što efikasnijeg rešavanja prijavljenog problema.

Ovi telefonski brojevi služe isključivo za prijavu reklamacija putem SMS poruke, ističu u Toplani i apeluju na korisnike usluga da ih ne koriste u druge svrhe. Iz Toplane podsećaju da su za sva pitanja i reklamacije na kvalitet usluge.

Korisnicima su na raspolaganju i brojevi telefona 423-712, 420-853 kao i mogućnost pozivanja broja 0800-100-021 svakog dana od 6 do 22 časa. Korisnici mogu da im se obrate i putem mejl adrese osj@nstoplana.rs .

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave.

Ukoliko korisnici imaju preku potrebu da dođu lično, prostorije Korisničkog centra, u Ulici Vladimira Nikolića broj 1, otvorene su radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 7 do 15 časova, uz striktno sprovođenje svih mera prevencije širenja virusa.

Za predaju dokumenata šalter Pisarnice otvoren je radnim danima od 7 do 15 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.