Smotra dečjeg stvaralaštva u Zrenjaninu

VIDEO K9: Zrenjaninski mališani oduševili su publiku svojim umećem na tradicionalnoj manifestaciji ,,Smotra muzičko-dramskog stvaralaštva’’ održanoj u ovom gradu.

129

Tradicionalna manifestacija Predškolske ustanove Zrenjanin pod nazivom ,,Smotra muzičko-dramskog stvaralaštva’’ počela je u Kulturnom centru gde su mališani iz vrtića pokazali dramsko i muzičko umeće koje su sa svojim vaspitačima pripremali ove školske godine.

Direktor Predškolske ustanove Zrenjanin Vladimir Petrović rekao je da se na ovaj način šalje lepa slika a iskoristio je i priliku da čestita deci i vaspitačima koji su u prethodnom periodu ostvarili vredne nagrade na smotrama koje su bile održane u drugim gradovima.

I ove godine je vladalo veliko interesovanje za Smotru muzičko-dramskog stvaralaštva.

Publika je imala priliku da uživa u programu koji su pripremili vaspitači i deca a prema rečima organizatora kulturnih aktivnosti Stanke Kovrlije, zastupljeni su svi oblici vaspitno-obrazovnog rada.

Prvog dana smotre prisusni su bili i gosti iz Novog Sada i Žitišta. U narednom periodu Predškolska ustanova će realizovati manifestacije kao što su ples predškolaca i Dani predškolaca. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.