Smenjeno rukovodstvo Veslačkog saveza Srbije

VIDEO K9: Veslački savez Srbije smenio je kompletno rukovodstvo, nakon sinoćnje vanredne sednice skupštine, preneli su mediji, a ova informacija ubrzo je demantovana na zvaničnom sajtu Saveza.

0
12

Vest da je Veslački savez Srbije smenio kompletno rukovodstvo na čelu sa dosadašnjim predsednikom Miljanom Popovićem objavilo je sinoć više medija.

Kako piše u navodnom saopštenju koje je prenela i agencija Beta, “Vanredna sednica sazvana je na osnovu pisanog zahteva više od jedne trećine redovnih članova Skupštine (VK Partizan, VK Sava, VK Danubius 1885, VK Begej 1883, VK Čurug, VK Tamiš i NSK Liman), a koji su nezadovoljni radom dosadašnjeg rukovodstva i pod teretom brojnih problema koji su okupirali srpsko veslanje, zahtevali temeljite promene u Veslačkom savezu Srbije”.

U saopštenju se dodaje da dosadašnji predsednik nije želeo da započne sednicu, nakon verifikacije ovlašćenih predstavnika klubova, zbog čega je grupa od 11 klubova, što je više od polovine članova Saveza, odlučila da sednica bude održana na drugoj lokaciji.

Sa druge strane, na sajtu Veslačkog saveza Srbije stoji vest da Savez nastavlja redovan rad sa starim rukovodstvom, kao i da venredna sednica Skupštine, zakazana na zahtev trećine redovnih članova Skupštine Saveza – veslačkih klubova nije održana zbog nedostatka kvoruma.

Stoji i da je NN lice juče medijima u nepotpisanom, bez pečata i na krivotvorenom memorandumu Veslačkog saveza Srbije, poslalo netačnu informaciju o smeni rukovodstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.