Smeće odneto nakon kritike

VIDEO K9: Nakon brojnih žalbi sugrađana upućenih na adresu Javno komunalnog preduzeća "Čistoća" i kritike gradonačelnika Novog Sada koji je juče izjavio da nisu isključene ni smene u ovom preduzeću, juče i danas organizovan je vanredan odvoz smeća u gradu i prigradskim naseljima.

0
19

Kamioni JKP Čistoća juče i danas su, po vanrednom rasporedu, uklanjali svo preostalo kućno smeće koje, kako je saopšteno, iz tehničkih razloga nisu odneli iz pojedinih delova grada i prigradskih naselja.

Smeće su kamioni Čistoće odvozili juče Futoga, Adica, Klise i sa Telepa, a danas iz Kisača.

Iz ovog preduzeća je građanima upućeno izvinjenje zbog toga što je, kako je saopšteno, “u proteklih nekoliko dana, iz opravdanih tehničkih razloga, bilo kašnjenja u programu odnošenja kućnog smeća”.

Ovo vanredno uklanjanje otpada usledilo je tek nakon kritike gradonačelnika Novog Sada koji je juče, nakon pitanje novinara o tome šta će grad preduzeti povodom učestalih pritužbi sugrađana o neredovnom odvoženju smeća, rekao da nisu isključene ni smene u rukovodstvu Čistoće.

Smeće iz pojedinih delova grada po ovim vrućinama nije odvoženo i po dve nedelje, o čemu je u nekoliko navrata, po pozivu sugrađana, izveštavala i naša televizija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.