Smeće nagomilano u Adicama

VIDEO K9: Sugrađani iz dela naselja Adice požalili su se našoj redakciji na neredovno odnošenja smeća i po nekoliko dana od dana predviđenog za njegovo odvoženje, zbog čega se otpad gomila pored kanti i kontejnera, a što im na ovim visokim temperaturama predstavlja, kako kažu, nepodnošljiv problem.

0
54

Sugrađani iz ulice Ljubice Ravasi u novosadskom naselju Adice imaju veliki problem sa otpadom koji nadležno preduzeće, kako tvrde, ne odvozi skoro nedelju dana. Nagomilano smeće koje se nalazi ispred kuća i zgrada širi veoma neprijatne mirise.

Problem sa neredovnim odvoženjem smeća, ističe stanovnik Adica Svetozar Pavlov, nije prisutan samo u ovoj ulici u Adicama. On navodi da se više puta obraćao komunalnoj inspekciji i Čistoći, ali bez uspeha.

Pavlov navodi da su on i sugrađani iz ovog dela grada nezadovoljni jer je, kako kaže, po ovakvim vrućinama teško udisati neprijatan miris kao i da ne mogu skupljati razbacane džakove po ulicama.

Pavlov je uputio apel Čistoći da njihovi kamioni obilaze ulice u Adicama prema nedeljnom rasporedu, a mi očekujemo odgovor iz tog gradskog preduzeća o uzoku ovog problema i mogućnostima da on što pre bude rešen.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.