Sloboda internet informisanja

VIDEO K9: Internet je mesto na kojem sve veći broj medija izražava svoje stavove, kritičke i one druge. Trend ovakvog informisanja građana je efikasan i aktuelan i u svetu, smatraju pokretači tih medija.

0
379

Pritisci na medije u našoj zemlji traju dosta dugo, a posebno su bili izraženi tokom 2016. i 2017. godine. Slobodni i nezavisni mediji sve češće na socijalnim i društvenim mrežama kao i na internetu traže mesto za izražavanje svojih kritičkih stavova i mišljenja.

Da li medijska produkcija Balkan info sledi obrazac pojavljivanja na Jutjubu i drugim mrežama i koliko je taj način za sada efikasan? Na ovo pitanje odgovora jedan od pokretača kanala Balkan info Teša Tešanović.

Medijska produkcija Balkan Info je osnovana pre tri godine sa namerom da se kako su rekli njegovi osnivači, popuni upražnjen prostor na medijskom nebu, “da se sruše okovi cenzure i da se gledaocima omogući da saznaju pravu istinu”. Balkan Info je prepoznat kao medij koji teži nepristrasnom izveštavanju i otvoren je za različite poglede i mišljenja, a do sada je realizovano preko četiru stotine emisija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.