Sledeće nedelje o smenama lokalnih funkcionera

547

Srpska napredna stranka u toku naredne sedmice smeniće lokalne funkcionere koji nisu dobro radili, izjavio je danas predsednik Izvršnog odbora stranke Radomir Nikolić.

Nikolić je posle skupa u Kruševcu na kome je SNS analizirala rad lokalnih funkcionera, rekao da se uskoro očekuje sednica Glavnog odbora stranke, na kojoj će se razgovarati o toj temi.

“Ovo je bio koristan sastanak jer smo imali priliku da vidimo dosta dobrih izveštaja o radu lokalnih samouprava gde je Srpska napredna stranka preuzela vlast, ali smo zaključili da postoje opštine u kojima nismo dobro radili”, rekao je Nikolić.

Na pitanje novinara koje opštine su najbolje ocenjene, Nikolić je rekao da na skupu nije bilo ocenjivanja, te da se jasno, po raspoloženju naroda i po onome što je učinjeno, vidi kako je i šta učinjeno.

“Nama je samo bitno da narod u Srbiji bolje živi, da se otvaraju nova radna mesta i želimo da pokažemo iskrenost, požrtvovanost i poštenje”, rekao je Nikolić. On je rekao da SNS sebi ne sme i neće dozvoliti greške jer građani Srbije u njoj vide nadu.

“To je sve što je građanima ostalo posle 20 godina loše vlasti i te greške ne smemo da činimo”, završio je Nikolić. (Tanjug) 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.