“Slatko druženje za NURDOR”

Povodom Svetskog dana deteta, 20. novembra, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, u saradnji sa jednom zrenjaninskom društveno odgovornom kompanijom, organizuje humanitarnu akciju pod nazivom "Slatko druženje za NURDOR".

0
16

Nacionalno udruženje roditelja dece obelele od raka (NURDOR) tradicionalno obeležava 20. novembar, Svetski dan deteta. Ove godine tim povodom organizuju humanitarnu akciju pod nazivom “Slatko druženje za NURDOR”, uz podršku i jedna društveno odgovorne kompanije iz Zrenjanina.

U pitanju su proizvodi poput čipsa, napolitanki i čokolade koje proizvodi pomenuta zrenjaninska kompanija. Deo sredstava od prodaje ovih proizvoda, kupljenih u bilo kom prodajnom objektu, biće usmereni na lečenje dece obolele od raka.

Čitav svet živi sa pandemijom korona virusa već gotovo dve godine, a ovakva situacija naročito teško pada mališanima koji se bore sa opakom bolešću i njihovim roditeljima, kaže Teodora Teodorović iz NURDOR-a.

Hrabri mališani suočavaju sa najvećim životnim bitkama i stoga je važno, zaključuje Teodorović, pre svega ne zaboraviti da su oni samo deca, pa im je važno tako i pristupiti na njihov dan, 20. novembra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.