Skupština otvorena za predstavke građana

VIDEO K9: U Skupštini Novog Sada danas je održana prva sednica Komisije za predstavke i predloge nakon konstituisanja gradskog parlamenta. Svake prve srede u mesecu sugrađani ponovo imaju priliku da članovima komisije direktno iznesu svoje predloge i predstavke.

0
56

Novosađani su ove srede ponovo imali mogućnost da pred članove Komisije za predstavke i predloge Skupštine grada izađu sa svojim pitanjima, predlozima i molbama.

Verovatno zbog neobaveštenosti, pred početak sednice nismo zatekli ni jednog sugrađanina koji bi se obratio članovima Komisije.

Do sada je bila praksa da svake prve srede u mesecu Komisija zaseda u podne, u terminu rezervisanom za prijem sugrađana. Jelena Crnogorac, predsednica Komisije, naglasila je da će ova praksa biti nastavljena i u narednom pariodu.

Predsednica Komisije za predstavke i predloge istakla je da su građani bili zadovoljni radom  ovog skupštinskog tela u prethodnom sazivu uz čije su posredovanje rešena 193 predloga, a šest ih je delimično urađeno. Sgrađani, ukoliko i nisu u mogućnosti da lično prisustvuju sednici, svoja pitanja i predloge mogu dostaviti članovima komisije u pisanoj formi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.