Skupština grada: Oko 620.000 za reprezentaciju

VIDEO K9: Skupština grada Novog Sada u narednih godinu dana potrošiće više od 620 hiljada dinara na troškove reprezetacije, odnosno nabavke hrane i pića. Posao je dobila firma iz Temerina.

0
299

Početkom aprila meseca Skupština grada Novog Sada raspisala je konkurs za javnu nabavku hrane i pića za potrebe Skupštine grada na period od godinu dana. Reč je bila o javnoj nabavci male vrednosti.

Kako se vidi iz specifikacije, Skupština je tražila kafu, espreso, nes kafu, čaj, med, gazirane sokove, mineralnu i običnu flaširanu vodu različitih proizvođača, a na spisku su se našla i alkoholna pića poput prirodnih rakija – viljemovke, kajsijevače i lozovače, ali i vinjaka, pelinkovca, ruma, piva, crnog i belog vina.

Treba istaći i da su sokovi i voda poručeni u znatno većim količinama u odnosu na alkoholna pića.

U narednih godinu dana Skupština grada kupiće i 160 kg svežeg voća, među kojim belo i crno grođže, narandže, banane, kruške, mandarine i jabuke.

Na konkurs su se javila dva d.o.o. preduzeća, jedno iz Novog Sada, a drugo iz Temerina.

S obzirom da je kriterijum za izbor ponuđača bio najniža ponuda, na tenderu je pobedio DOO Zorić Temerin, koji je ponudio cenu od 624.765 dinara bez PDV-a, što je za 24 hiljade bila niža ponuda u odnosu na drugoplasiranog ponuđača.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.