Skupština Crvenog krsta Novog Sada

VIDO K9: Danas je održana sednica Skupštine Crvenog krsta Novog Sada na kojoj su uručena priznanja pojedincima i organizacijama koje pomažu njihov rad.

0
49

Crveni krst Novog Sada se već 139 godina trudi da bude stub humanosti u našem gradu pa su i njihove aktivnosti u protekloj godini bile usmerene na taj cilj, rečeno je na Sednici na kojoj su, između ostalog, prezentovani izveštaji o radu, o planu rada, kao i izveštaj Nadzornog odbora organizacije.

Jedan od strateških faktora u njihovom radu sa korisnicima je poverenje koje se, kako je naveo Dragan Lazić sekretar CK Novi Sad, godinama stiče.

Ljiljana Koković, pomoćnica gradonačelnika, istakla je ovom prilikom da Grad Novi Sad i gradska organizacija Crvenog krsta imaju višegodišnju uspešnu saradnju u cilju pomoći onima kojima je ona najpotrebnija.

Crveni krst Novog Sada jedna je od 182 lokalne organizacije, važna za funkcionisanje Crvenog krsta Srbije koji koordinira rad svojih profesionalaca i volontera u našoj zemlji, naveo je prof. dr Dragan Radovanović, predsednik CK Srbije.

Na sednici kojoj su prisustvovali brojni gosti iz javnog, kulturnog i naučnog života, Crveni krst Srbije uručio je priznanja istaknutim pojedincima, organizacijama, institucijama, organizacijama, institucijama i udruženjima koji pomažu njihov rad.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.