“Škola za bake i deke” Doma zdravlja Novi Sad

VIDEO K9: Sadašnje i buduće bake i deke, mogu da se prijave u "Školu za bake i deke" koju osniva Dom zdravlja Novi Sad. Cilj ove škole je unapređenje zdravlja porodice koja je osnovna ćelija svakog društva

0
171

U toku su prijave za Školu za bake i deke koju Dom zdravlja Novi Sad organizuje u cilju unapređenja zdravlja porodice.

U ovoj školi će, kažu u Domu zdravlja bake i deke imati priliku da povećaju svoje znanje i veštine za čuvanje dece, ali i znanja i veštine koje su potrebne za zdravu starost u fizičkom, psihičkom i socijalnom smislu.

S obzirom da se veliki deo roditelja u čuvanju dece, oslanja upravo na svoje roditelje, bake i deke su neprocenjivi resurs koji svojim iskustvom u podizanju dece mogu da pomognu svojoj deci i svojoj unučadi.

Škola za bake i deke biće organizovana dva dana,tokom kojih će lekari specijalisti interne i socijalne medicine, psiholog i patronažna sestra održati predavanja na temu bezbednosti dece, prevazilaženju teškoća koje nosi treće doba, pripreme zdravih obroka za porodicu i slično. Predavanja će biti organizovana u Upravnoj zgradi novosadskog Doma zdravlja na Bulevaru cara Lazara tokom novembra i decembra u poslepodnevnim ili večernjim terminima. Sadašnje i buduće bake i deke koji su zainteresovani za Školu, mogu da se prijave na broj 021/6616 360 i 4879 862.

Škola za bake i deke biće, kako je saopšteno, sastavni deo budućeg Gradskog centra za unapređenje reproduktivnog zdravlja koje osniva Dom zdravlja uz pomoć sredstava koje su obezbedili Кabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku i Grad Novi Sad.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.