Škola DA, droga NE

VIDEO K9: Prevencijom na suzbijanju narkomanije mladi se mogu odvratiti od upotrebe psihoaktivnih supstanci, ali na rešavanju osnovnog problema, uklanjanja droge sa ulice, potrebna je šira akcija nadležnih organa, rekao je predsednik udruženja za borbu protiv narkomanije i bolesti zavisnosti ‚‚Preobraženje‚‚ Božidar Dragutinović.

501

Kampanjom „Škola DA, droga NE“ i organizacijom stručnih seminara za edukaciju timova za borbu protiv narkomanije u školama, Komisija za borbu protiv narkomanije u školama nastavila je sa sprovođenjem svojih aktivnosti.

One za cilj imaju povećanje svesti građana o štetnosti upotrebe narkotika ali predviđaju i konkretno preduzimanje mera za sprečavanje upotrebe droge među školskom decom. Da li kampanja može dati rezultate u suzbijanju narkomanije u školama i šta bi dugoročno trebalo učiniti kako bi se ublažile posledice ove raširene pojave?

Predsednik udruženja za borbu protiv narkomanije i bolesti zavisnosti ‚‚Preobraženje‚‚ Božidar Dragutinović ocenio je da kampanja može doneti rezultate ali uz ” angažovanje i ostalih nadležnih institucija”.

Udruženje za borbu protiv narkomanije i bolesti zavisnosti ‚‚Preobraženje‚‚ na čijem čelu se nalazi Božidar Dragutinović deluje u Krupnju.

Međutim članovi su veoma aktivni u radu na suzbijanju bolesti zavisnosti pa su veoma česti gosti na tribinama posvećenim suzbijanju narkomanije i drugih bolesti zavisnosti u celoj zemlji. (Prilog KTV Zrenjanin )

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.