Skandalozni performans Tomislava Lovrekovića

VIDEO K9: Izvinio se televiziji i rekao da mora da prenese poruku drugova: otkopčao dugmad svoje košulje i pokazao gledaocima majicu sa porukom za Premijera.

6544

Petak 13. novembra 2015. godine.

Na samom kraju emisije Press presek, u kojoj su gosti bili Filip Šaćirović, Marksistička organizacija crveni i Tomislav Lovreković, Udruženje građana Pokret, a u kojoj se razgovaralo na temu: “Mladi u Srbiji”, desio se apsolutni skandal.

Iako otvoreni za sva mišljenja, sa ciljem da Novosađanima pružimo priliku da čuju mišljenja svih političkih opcija… i tako već 16 godina, NIKADA I NIKO, do sada, nije prešao granice pristojnosti.

Nama je ostao gorak ukus u ustima i pitanje: da li sloboda govora ima svoje granice ili se reč sloboda izjednačava sa rečju anarhija?

Da li je u pitanju samo “suptilna poruka građana sa Detelinare”, kako je svoj performans najavio Tomislav Lovreković ili zloupotreba medija i slobode govora, procenite sami…

2 KOMENTARA

  1. ОДЛИЧНО !
    ХВАЛА!!
    Томислав Ловрековић за Премијера а онај што је рекао да је Вучић непристојна реч за Председника !

  2. pa sta se ova tetka ukakila STA JE REKO PREMIJER DA TO NESME eee junaci ovom baji KAPA DOLE BRAVO MAJSTORE DA NAS JE VISE TAKVIH GDE BI NAM KRAJ BIO

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.